Stöd oss

Ditt stöd till Nordisk Hjälp förändrar barns och familjers liv världen över. Stöd oss och var med idag och bidra till alla barns rätt till utbildning, hälsa och en värdig framtid! Varje år dör miljoner barn av sjukdomar och andra umbäranden orsakade av fattigdom, krig och katastrofer. Att få gå i skolan, att få möta en läkare eller besöka ett sjukhus, att få mat för dagen är en ouppnåelig dröm för många barn i nöd.


 

Stöd oss genom ett SMS!

Skicka en sms-gåva
Skicka ett sms till till nummret 72970 och stöd vårt arbete! Skriv NH 50, NH 100 eller NH 200 för att skänka 50, 100 eller 200 kronor. Glöm inte att det skall vara mellanslag mellan NH och summan! Tack för ditt stöd.

Din sms-gåva går till det projektet som är mest akut när vi får den.

Ge en valfri summa genom inbetalning via plusgiro eller bankgiro!

Du kan även stöd oss med inbetalning via vårt Plusgiro: 900 112-4 eller Bankgiro: 900-1124. Tack för ditt stöd!


 

Stöd oss genom att bli fadder!

Bli fadder
Genom att bli fadder kan du förbättra livet för ett barn, familjen och hela samhället i Gaza, Palestinska flyktingförläggningar eller i Irak.
Genom att skänka en summa på 400 kronor i månaden så får barnet kläder, skolmat, sjukvårds-kostnader och utbildning betalat. Tänk vad en liten summa kan göra för ett barns framtid!
Läsa mer om att bli fadder.
Bli fadder idag! Ring 040-21 29 33
eller mejla niklas@nordiskhjalp.com


 

Bli volontär!

Vill du stödja vår verksamhet fast inte med pengar? Vi behöver volontärer som kan hjälpa till med olika saker inom vår verksamhet!

Ring oss på 040-21 29 33 eller skicka ett mejl till info@nordiskhjalp.com och berätta vad du kan bidra med, hur ofta du skulle kunna tänka dig att jobba volontärt och vad du är intresserad av så återkommer vi så fort vi kan!

Du kan ge


 

Testamentera en gåva till Nordisk Hjälp!

Vill du lämna en minnesgåva som kommer till nytta för framtiden?
Nordisk Hjälp har precis startat en testamentskampanj där vi möjliggör att ta emot testamentsgåvor. Att skänka en testamentsgåva/ minnesgåva till Nordisk Hjälp är ett sätt att låta livet gå vidare eftersom du är med och hjälper fattiga och utsatta i behov, som kanske inte annars hade kunnat få någon hjälp. Efter att man testamenterat de andelar man vill ge till sin behöriga kan man skänka en valfri gåva till en ideell organisation som arbetar med att hjälpa fattiga och utsatta. Vi på Nordisk Hjälp vill förbättra situationen för barn i Mellanöstern genom våra testamentsgåvor, men du kan också öronmärka pengarna till ett specifikt ändamål eller ett specifikt land så ser vi till att pengarna gör största möjliga samhällsnytta.

Läs vår sida om testamentsgåvor för att komma igång.


Do you want to donate from abroad?

Your donation will be used towards the cause that is most critical at the moment of transaction. Please use the following information to transfer your contribution:

Name: Nordisk Hjälp
Address: Scheelegatan 13, 212 28 Malmö, Sweden
Tel: 004640212933
Fax: 004640212934
Email: info@nordiskhjalp.com
Website: www.nordiskhjalp.com
Bank name: NORDEA BANK
Bank address: Nya Agnesfridsvägen 184, 200 39 Malmö-Sweden
Iban: SE9795000099601809001124
Swift: NDEASESS