Brunnar till Rohingyas

Nordisk Hjälp borrar brunnar till Rohingyas. I lägren i södra Bangladesh befinner sig nu uppemot 2 miljoner Rohingyer på flykt undan den burmesiska regimen. Behovet av rent vatten är enormt. För 1750 kronor borras en brunn i något av lägren.

Till idag har Nordisk Hjälp förmedlat pengar till mer än 50 brunnar.

SWISH 900112-4 eller plusgiro 900 112-4
skriv ”brunn” och ert namn (om ni vill ha ett foto av brunnsborrningen) i meddelandefältet.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "OK" nedan så samtycker du till detta.

Stäng